Arama motoru Kuralları

İşaretlerin iletişim boyutu kendi içinde farklı açılımlar oluşturur. Kimi zaman bir renk ya da ilave bir öğe ile işaretlerin farklı anlamlar taşıyarak farklı şeyleri işaret etmesi mümkündür. Örneğin “notalar sesleri yazmaya yarayan belirteçlerdir
Tek başına bir nota işareti bir sesi belirtmez ancak, sesin bir değerini belirtir, aynı nota porte adı verilen bir satır sistemi üzennde bir sesin işareti olma Özelliğini kazanır, buna karşın aynı nota işaretinden yararlanmak ve belirgin bir sesin işaretinden çok “müzik” kavramının üzerine yüklendiği bir sembol yaratmak mümkündür

Notalar evrensel anlamlandırma boyutuna sahip işaretlere iyi bir örnektir. Bu sayede ses kâğıt inerinde görselleştirilebilir ve bilgi olarak saklanabilir. Bir besteci bestesini başkalarıyla paylaşabilmek için ses kaydı yapmak yerine, eserini notaya dökerek kalıcı hale getırilebılır. Aynı şekilde matematik, kimya, fizik gibi bilim dalları ile ilgilenenler, evrensel işaretler yardımıyla iletişim kurabilirler.
Bilincinde olduğumuz ya da olmadığımız, fakat yaşamımızı etkileyen işaretler dünyasından bazı Örnekleri şöyle sıralayabiliriz; Kara, deniz, hava ulaşımında kullanılan ulaşım işaretleri, bayraklar, flamalar, el ve yüz işaretleri, üniformalar, şemalar, harfler, matematiksel işaretler vb, gibi.Sitenizi seo uyumluluğu ve kodlama yapısı arama motorlarının ilk olarak ele aldıkları konulardan bazılarıdır.

Bu sistemler insan bildirişiminin bir gereksinmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Görsel bildirişim sistemleri, bugün olduğu gibi toplumların tarihsel geçmişlerinde de önemli yer almıştır. Günümüzde hızla gelişen toplumlar arası ilişkiler, bilgi patlaması, nüfus patlaması ve Kızlı ulaşım koşulları yüzünü ettiğimiz görsel işaretlere evrensel boyutlar kazandırmıştır. Geçtiğimiz yıllarda tasarımcılar, sosyal psikologlar, sibernetiktiler ve haberleşme uzmanları, arama motoru optimizasyonu uluslararası bildirişimi sağlamak amacıyla, işaretlerin yeniden tasarlanması, anlamları üzerinde semiyotik açıdan kavramsal, biçimsel araştırmalar yaparak gerekenleri yenilemek ve yenilerini oluşturmak yoluna gitmişlerdir.