2011- LYS Sonuçları Açıklandı

2011-LYS sonuçları saat 14.00 itibari ile açıklandı.

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, 2011-Öğrenci Seçme Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemleri de 25 Temmuz 2011 tarihinde başlayacak ve 5 Ağustos 2011 tarihinde saat 17.00’de sona erecek.

Kılavuzlar başvuru merkezinde;

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM’nin ”http://www.osym.gov.tr” internet adresinden yayımlandı. Kılavuzun basılı hali ise, başvuru merkezlerinde incelenebilecek. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacak. Adaylar, tercihlerini doldurdukları Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezi aracılığıyla ya da internetten bireysel olarak yapabilecek.

Sonuçlar İçin Tıklayınız..

engelliler.gen.tr

Engelliye yer yok.! Engelli park yerleri işgal ediliyor.!

Düzce’nin merkezindeki İstanbul Caddesinde engelli park yerleri işgal ediliyor.

Engelli sürücülerin park alanları araç sürücüleri tarafından engelleniyor. Engelli levhası ile yerleri belirlenen araç sürücüleri parklarını ikinci şeride yapmak zorunda kalıyor. Gerek ticari gerekse özel araç sürücülerinin zapt ettiği park yerleri engelli araç sürücülerini zor durumda bırakıyor. Trafik kurallarının sıkça ihlal edildiği Düzce’de özellikle araç sürücülerinin engelliler için ayrılan park yerlerine araçlarını bırakmamaları isteniyor.